000 01249cam0 22003131ib4500
001 BY-MA0022-br24966
005 20211221150425.0
010 ^d83400р.
^a978-5-98879-049-5.
100 ^a20140611d2008 y0rusy50 ca
101 0 ^arus
102 ^aRU
105 ^aa j 000yy
109 ^aga
200 1 ^aТехнология карамели
^bТекст
^eучебное пособие для студентов вузов
^fГ.О.Магомедов, А.Я.Олейникова, И.В.Плотникова, А.Ф.Брехов
210 ^aСПб.
^cГИОРД
^d2008
215 ^a216с.
610 0 ^aКОНДИТЕРСКАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
610 0 ^aКАРАМЕЛЬ
610 0 ^aТЕХНОЛОГИЧЕСКАЯ ПОДГОТОВКА ПРОИЗВОДСТВА
610 0 ^aТЕХНОЛОГИЯ
610 0 ^aКАНДЫТАРСКАЯ ПРАМЫСЛОВАСЦЬ
610 0 ^aТЭХНАЛАГIЧНАЯ ПАДРЫХТОЎКА ВЫТВОРЧАСЦI
610 0 ^aТЭХНАЛОГIЯ
686 ^a36.86я2
^v2
^2rubbk
690 ^a1
^2Base
^9BY-MA0022
^xRSEK
801 0 ^aBY
^bBY-MA0022
^c20140611
^gpsbo
899 ^aBY-MA0022
^h36.86я2
^iТ 38