000 | 01249cam0 22003131ib4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BY-MA0022-br24966 | ||
005 | 20211221150425.0 | ||
010 |
^d83400р. ^a978-5-98879-049-5. |
||
100 | ^a20140611d2008 y0rusy50 ca | ||
101 | 0 | ^arus | |
102 | ^aRU | ||
105 | ^aa j 000yy | ||
109 | ^aga | ||
200 | 1 |
^aТехнология карамели ^bТекст ^eучебное пособие для студентов вузов ^fГ.О.Магомедов, А.Я.Олейникова, И.В.Плотникова, А.Ф.Брехов |
|
210 |
^aСПб. ^cГИОРД ^d2008 |
||
215 | ^a216с. | ||
610 | 0 | ^aКОНДИТЕРСКАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ | |
610 | 0 | ^aКАРАМЕЛЬ | |
610 | 0 | ^aТЕХНОЛОГИЧЕСКАЯ ПОДГОТОВКА ПРОИЗВОДСТВА | |
610 | 0 | ^aТЕХНОЛОГИЯ | |
610 | 0 | ^aКАНДЫТАРСКАЯ ПРАМЫСЛОВАСЦЬ | |
610 | 0 | ^aТЭХНАЛАГIЧНАЯ ПАДРЫХТОЎКА ВЫТВОРЧАСЦI | |
610 | 0 | ^aТЭХНАЛОГIЯ | |
686 |
^a36.86я2 ^v2 ^2rubbk |
||
690 |
^a1 ^2Base ^9BY-MA0022 ^xRSEK |
||
801 | 0 |
^aBY ^bBY-MA0022 ^c20140611 ^gpsbo |
|
899 |
^aBY-MA0022 ^h36.86я2 ^iТ 38 |