000 01662cam0 2200337 ib4500
001 BY-MA0000-br84876487
005 20211221140556.0
010 ^a978-985-476-777-2
^bу пераплёце
100 ^a20120105d2010 p y0bely50 ca
101 0 ^abel
102 ^aBY
105 ^aa j 000yy
109 ^aga
200 1 ^aПрацоўнае навучанне. Апрацоўка харчовых прадуктаў
^eвучэбны дапаможнік для 6―10-х класаў 1-га аддзялення дапаможнай школы з беларускай мовай навучання
^fУ. А. Шынкарэнка
210 ^aМінск
^cВыдавецкі цэнтр Беларускага дзяржаўнага ўніверсітэта
^d2010
215 ^a190 с.
^cкаляр. іл.
^d22 см
345 ^93000 экз.
606 0 ^3BY-NLB-ar34735
^aПРАЦОЎНАЕ НАВУЧАННЕ
^2DVNLB
606 0 ^3BY-NLB-ar9786
^aДАМАВОДСТВА
^2DVNLB
606 0 ^3BY-NLB-ar3146720
^aАПРАЦОЎКА ПРАДУКТАЎ ХАРЧАВАННЯ
^2DVNLB
606 0 ^3BY-NLB-ar3281371
^aАБСЛУГОВАЯ ПРАЦА (дысцыпліна)
^2DVNLB
686 ^a36.99я721
^2rubbk
686 ^a14.25.09
^2rugasnti
^96
686 ^a75.35
^2rugasnti
^96
690 ^a1
^9BY-MA0000
^2Base
^xRSEK
700 1 ^3BY-SEK-186748
^aШынкарэнка
^bУ. А.
^gУладзімір Анатольевіч
^cкандыдат педагагічных навук
^fнар. 1954
801 0 ^aBY
^bBY-MA0000
^c20180316
^gpsbo
899 ^aBY-MA0000
^iШ 98